Nytt kurs i yoga begynner 4. april - Oslo Yoga på Sagene

Nytt yogakurs hos Oslo Yoga begynner 4. april. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger om de yoga-aktivitetene vi arrangerer og vi anbefaler alle til å benytte seg av tilbudet om å prøve seg på yoga!

Mandag 4. april kl. 1530 starter vi nytt kurs for veteraner på Oslo Yoga på Sagene.

Kurset er tilpasset nybegynnere og de litt viderekomne - det blir individuelt tilpasset hver persons nivå. Primært vil det læres dynamisk yoga basert på Ashtanga, som handler om å jobbe med styrke, fleksibilitet, balanse og fokus. Vi får også innføring i pusteteknikker som kan brukes mot stress i hverdagen.

Oslo Yoga holder til på Sagene samfunnshus Kristiansands gate 2, 0463 Oslo. Instruktøren har lang erfaring med å undervise i yoga for veteraner.

Når det gjelder utstyr og smittevern, anbefaler vi å ha med egen matte. Matter kan også kjøpes hos Oslo Yoga om man ikke har egen.

Dersom du er påmeldt kurset gjennom SIOPS, men ikke har anledning til å delta på en av mandagene så er det mulig å ta igjen dette ved å benytte seg av et av de andre tilbudene til Oslo Yoga.

Dette kurset vil også gi tilgang til drop-in timer på Oslo Yoga sine andre kurs i løpet av uka (plass-avhengig). Vi har også en fast plass på Yin-yoga hver fredag kl. 1515. Dette er en av Oslo Yogas mest populære timer!


Info om egenbetaling:
Det betales egenbetaling på kroner 50 per kursdag man deltar og dette betales inn til SIOPS på VIPPS (11892). Husk å skrive i innbetalingen navnet ditt + Yoga Sagene.

Påmelding til post@siops.no