Kurs våtkort

Bli med på utfordrende og givende kurs i Steigen i sommer! Vi arrangerer igjen våtkortkurs i nydelige omgivelser, med fokus på mestring og sosialt samhold. Kursene arrangeres 9.-12. juni og 30. august til 2. september.

Begge kurs gjennomføres i Steigen med frammøte ved Nordskot Havn innen kl. 0900 på oppstartsdagen. Det er eventuelt mulig å komme dagen i forveien.

Våtkort danner rammen for kursstigene og mulighetene for padleutdanning som finnes i Norges Padleforbund. Kurset gir deg en innføring i grunnleggende teknikk, sikkerhets-tema og risikovurdering. Kurset består av en intruduksjonsdel og Grunnkurs kajakk, og kan bygges på med teknikkurs og flere andre kurs for både kajakk og kano. Utleiere av kajakk/ kano krever «Våtkort».

Deltagerne overnatter i telt og lager all mat i fellesskap. Egen pakkeliste sendes deltagerne, og utstyr kan lånes. Deltagerne oppfordres til å ta med egen tørrdrakt.

Kursleder/ instruktør er Leif Hermann Jensen.

Egenandel kr 1000,-

Nærmere informasjon om kurs/reise etc; Jan-Edgar Nilsen, tel. 92641092 janedgar@siops.no eller Leif Hermann Jensen, tel. 98904735 leif_4@msn.com