SIOPS turledersamling i Nordland, uke 38. 14.-20. September 20.

Siops fortsetter å bygge et nettverk med turledere/ prosjektledere.

Vi fortsetter med det vi startet i fjor, godt motivert av Randi Skaug. Målet er at SIOPS skal ha tilgang på en gruppe resurspersoner som har kjennskap og erfaring med gjennomføring av turer i SIOPS-regi. Sammen finner vi enkle løsninger på gjennomføring av turer for våre veteraner. Vi ser på praktiske løsninger, tilgjengelig utstyr, sikkerhetsmomenter, finansiering/ regnskap, og hva man bør vite for å kunne gjennomføre vellykkede turer. Vi "frisker" opp av gamle kunnskaper og ser på hva man eventuelt trenger kurs/ sertifikat for å drive de aktivitetene den enkelte deltager kan tenke seg å ta initiativ til.

Det kreves ingen spesiell erfaring eller kunnskap, men det er en fordel om du er en av de som ønsker å ta initiativ til å ta veteraner med på tur, og ønsker at deltageren skal jobbe mot et prosjekt hun/han ønsker å gjennomføre. Tilrettelegging for skadde veteraner er et moment vi vektlegger.

Ved alle samlinger ber vi deltagerne beskytte seg mot smitte før opphold og under reise, og vise spesiell oppmerksomhet til hygiene under oppholdet.

Påmeldingsfrist 30.Juli 20. Til janedgar@siops.no / Tlf: 92641092. Egenandel kr: 1000,-

Teori, fjellturer, fisking.

Telt-camp i 14 manns Lavuer, på feltseng. Vanlig tur-utstyr (pakk-liste tilsendes). All mat lages av deltagerne. Frammøtested Bodø mandag 14. September. Hjemreise 20. September.